Schultz Sejlernews - Glædelig jul fra os alle hos Schultz


Udgave: 23. december 2021

 

Endnu et år – Endnu en sæson – Endnu mere ’run’ på

 

Jul og nytår står for døren. Bådene er, for de flestes vedkommende, pakket sammen, og nu er det kun at finde ud af, hvad for noget sejlerudstyr, der helst skal ligge i julegaven. Det kan imidlertid være en god ide at finde ud af netop denne gave i en fart.. Rundt om i sejlerbranchen  er leveringstiderne gennem året steget markant, og krystalkuglen fortæller os desværre, at 2022 sejler samme vej.

 

”Året 2021 har på flere måder været et af vores mest travle år nogensinde,” fortæller direktør Nicolai Schultz. ”Vi har oplevet markant stigning i antallet af henvendelser fra kunder, hvilket har stor indvirkning på vores svar- og leveringstider”.

 

Samtidigt har flere leverandører også oplevet samme tendens, hvad der blot har forstærket presset på sejlloftet. Det kan derfor betyde fortsatte forsinkelser – også langt ind i 2022.

”Venter du, til båden skal pakkes ud til foråret med at bestille nyt, så kan du være rimelig sikker på, at din nye sprayhood eller kaleche ikke når at komme med på sommerferie”.

 

Hos Schultz er der i det hele taget gjort mange nye tiltag for at imødekomme de nye tider. Virksomhedens logo har fået et løft,  og en helt ny og forbedret hjemmeside er også på vej. Sammen med et nyt produktionsstyringssystem, et generelt grønnere fokus og mere personale, arbejder hele holdet  på, at kunne levere endnu bedre service og endnu flere produkter i topkvalitet til dig og din båd i fremtiden

 

Tryk på kedlerne hos Schultz

Med leveringstider på nye produkter, som allerede nu ligger hen i maj, fortsætter Schultz i højt tempo gennem vinteren, så vi får dig på vandet igen, når sæsonen starter. Og mere hjælp er forhåbentligt på vej.

 

”Vi har lige nu fire jobannoncer oppe og håber på at kunne ansætte tre nye kollegaer til produktionen og yderligere én til vores kontor, så vi kan følge med efterspørgslen og arbejde mod en kortere leveringstid igen,” forklarer Nicolai Schultz og tilføjer: ”Fra 21. februar og frem til sommerferien vil alt vores personale desuden skrue arbejdstiden op fra 37 til 41 timer om ugen, så vi får så mange sejlere som muligt på vandet med gode oplevelser til følge”.

 

Hos Schultz holder vi fortsat et stort fokus på at kunne hjælpe alle kunder, der henvender sig. Derfor er der også afsat tid i produktionen til, at vi kan udføre både mindre og større reparationer og udskiftninger på dine ting inden for en relativ kort tid.  

Tøv derfor ikke med at kontakte os eller med at komme ind med de ting, der skal repareres. Så finder vi sammen en god løsning, så du kommer på vandet igen til foråret.

 

Glædelig jul og godt nytår

Vi har det, ligesom dig; vi ser frem til at bådene igen kan pakkes ud og at endnu en sæson kan starte. Men inden den starter, håber vi, at I igennem vinteren forbereder jer godt, og at I vil tage godt imod de nye tiltag hos Schultz, vores nye medarbejdere og også vores kommende nye hjemmeside.


Med den opfordring er der ikke andet tilbage end at ønske jer  – kunder såvel som leverandører – en glædelig jul og et godt nytår.

 

Mange julehilsner fra os alle hos Schultz Sejlmageri

  

 

Schultz Sejlmageri • Hesselly 8 • Industri Nord 2 • 6000 Kolding • tlf. 76 32 12 00 • info@schultz-kalecher.dk